Google Ads -raporttien ihmeet!

Viimeisimmässä tapaamisessani potentiaalisen asiakkaan kanssa tajusin, ettei heille oltu koskaan toimitettu kattavia raportteja mainosponnisteluistaan: demografiset tiedot, sukupuolijakauma, konversiosuoritukset kullekin kampanjalle, ROAS ja paljon muuta. Tämä oivallus sytytti inspiraationi kirjoittaa tämä artikkeli.

Joskusko olet miettinyt Google Ads -raporttien piilotettua taikaa? Sukella oppaaseemme, joka on täynnä ideoita ja muutamia käytännön esimerkkejä, jotka voit ottaa käyttöön jo tänään.

Miksi vaivautua Google Ads -raporttien parissa?" - kysyt? Lähdetään matkaan tämän oppaan kautta, avaten Google Ads -alustan potentiaalia.

MIKSI OTTAA VASTAAN GOOGLE ADS -RAPORTIT?

Datameri!
Google Ads -raportit ovat salainen tietovarastosinne kojelaudan tuolla puolen. Kaikki, mitä haluatte tietää tilistänne, Google seuraa ja esittää sen ajantasaisessa raportissa.

Tilastojen vertailun autuus!
Tilastojen vertaaminen on helppoa. Sijaintitiedot päivän ja tunnin tietojen kanssa? Tottakai! Ei enää arvailua välilehtien välillä; Google antaa teidän liittää ja leikkiä kaikilla haluamillanne tiedoilla.

Jäähyväiset taulukkohässäkälle!
Sanokaa hyvästit rasittaville silmille taulukkoraportteja katsellessanne! Google tarjoaa erilaisia raporttityyppejä - taulukoita, viivakaavioita, histogrammeja, piirakka- tai hajontakaavioita.

Automatisoi aikatauluraportoinnilla!
Oletteko kiireinen henkilö? Niin mekin. Käyttäkää aikatauluraportteja raporttien toimituksen automatisoimiseksi. Ei tarvetta kirjautua manuaalisesti joka kerta, kun hoidatte tiliänne. Saako postilaatikkotoimitus kiinnostamaan?

Sopusointuinen tilin yleiskuva!
Google-raportit kokoavat kaikki tietonne yhteen paikkaan, tarjoten selkeän yleiskatsauksen trendeistä ja piilotetuista tiedoista. Sanokaa hyvästit kojelaudan rajoituksille.

GOOGLE ADS -RAPORTTIEN ASETTAMINEN

On kaksi tietä raporttien luomiseen Google Ads Managerissa! Valitse "Raportit" pudotusvalikosta tai luo raportteja käyttämällä "Ennalta määritellyt raportit (ulottuvuudet)" -vaihtoehtoa. Googlella on yli 50 ennalta määriteltyä raporttia - vain napsautuksen päässä siitä, että ne ovat sinun alle sekunnissa!
Raportteja on yllin kyllin! Valitse kaavion tyyppi, joka sopii tunnelmaasi - loppujen lopuksi se on kangas, jota voi maalata uudelleen milloin tahansa.

Meidän Standardiraportit (Mitat)

Google Ads Raportti #1: Perus > Kampanja
Nopeaan sukellukseen kampanjatiedon pariin tämä raportti on lähtökohtasi. Google esittää kaikki kampanjat sarakkeina ja kutsuu sinut lajittelemaan ja selvittämään, mitkä niistä ovat sinulle tärkeimpiä. Tee hämmästyttäviä löytöjä; ehkäpä yksi kampanja näyttää suurimman määrän konversioita, kun taas toinen ylpeilee korkeammalla konversioprosentilla tai alhaisemmilla kustannuksilla per konversio. Sukella tähän aarrearkkuun ymmärtääksesi, missä rahasi käytetään tehokkaimmin.

Google Ads Raportti #2: Aika > Viikonpäivä
Kun haluat panoraamanäkymän tilisi maisemaan ja ymmärtääkseesi tehokkaimmat päivät, avaa Viikonpäiväraportti. Vaikka samankaltainen tieto voi löytyä kampanjatason tai kampanjatyökalujen tasolla, tämä raportti on erinomainen tarinankertoja päivittäisen tilisi tehokkuudesta. Huomaat nopeasti, että sunnuntai näyttää vähiten konversioita, korkeimman kustannuksen per konversio ja vaatimattoman konversioprosentin. Voimmeko paljastaa sunnuntain salaisen potentiaalin?

Google Ads Raportti #3: Laajennukset
Jos laajennukset eivät vielä ole salainen aseesi mainoksissasi, aktivoi ne nyt! Laajennukset ovat taianomainen ainesosa Google-mainoksiisi, tarjoten yleisöllesi lisätietoa, jota he kaipaavat. Tarkista Laajennukset-valikko, jossa jokainen laajennus odottaa huomiotasi. Näe, miten tietyt laajennukset nostavat mainoksiasi, missä ne sijoittuvat tililläsi ja muuta hyödyllistä tietoa. Mikä laajennus suoriutuu parhaiten? Klikkaa vain suodatinta näyttääksesi ne kaikki ja vertaile näiden voimaa.

Kiitos, kun luit tämän materiaalin! Pysy kuulolla lisätietoja varten personoiduista raporteista.

Haluatko oppia lisää?

Portfoliomme

Löydä portfoliomme ja lähde visuaaliselle matkalle. Klikkaa linkkiä tutkiaksesi luovuutemme ja tarinankerrontamme maailmaa!

OPi lisää
Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Get in touch

Voimme varmistaa luotettavuuden, edulliset hinnat ja mikä tärkeintä, turvallisuus ja mukavuus mielessä.