Hakukoneoptimointi (SEO)

Voit valita joko yksittäiset sivuston markkinointityöt tai kokonaisvaltaiset paketit, joissa suoritamme kaikki tarvittavat toimenpiteet avaimet käteen -periaatteella. Jos et tiedä, mistä aloittaa, kysy asiantuntijaltamme, se on ilmaista!

Sivustojen monimutkainen hakukoneoptimointi

Jos tarvitaan kokonaisvaltainen lähestymistapa kaikilla osa-alueilla: mainonta, SEO jne.

Verkkokauppojen markkinointi

Tarkistamme verkkokaupan yli 140 eri kriteerin perusteella, suoritamme testitilauksia. Tutkimme teemaa ja kilpailijoita. Tarkastamme, kuinka hyvin asiakaskohtaaminen on toiminut koko ostoprosessin ajan ja laadimme työsuunnitelman kolmen kuukauden sprintteinä.

Verkkosivuston SEO-tuki

Säännöllinen SEO-markkinointi kiinteällä kuukausimaksulla.
Vain valkoiset markkinointimenetelmät, yksilöllinen sivuston työsuunnitelma.

Nuorten verkkosivustojen markkinointi

Uusille sivustoille suoritettava kokonaisvaltainen työ - alkuoptimointi, avainsanojen luominen, etusivun teksti ja luonnolliset linkit.

SEO-tarkastus

Täydellinen syväanalyysi sivustosta, jota ei ole markkinoilla. Tarkistamme yli 40 parametria ja merkitsemme virheet niiden kriittisyyden perusteella.

Verkkosivuston markkinointi artikkeleilla

Julkaisemme informatiivisen artikkelin linkkien kera sivustostanne suosituilla alustoilla. Saatte luonnollisia linkkejä sivustollenne.

Sivuston rekisteröinti hakemistoissa ja oppaissa

Mahdollistaa luonnollisten linkkien saamisen sivustollesi ja parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa.

Hakemistojen hallinnointi

Mahdollistaa enemmän käyttäjiä hakemistoista. Seuraamme tilastoja, palautteita, lisäämme verkkosivujen vierailuja, ansaitsemme palkintoja luokituksissa ja päivitämme ja täydennämme tietoja.

Kertaluonteiset optimointityöt

Mikä tahansa työ: avainsanojen luominen, webmaster-työkalujen asetukset, Title- ja Description-tunnisteet, H1-H6-otsikot, robots.txt-tiedostot, sivukartat ja muut.