Mikä on yritysilme?

Yritysilme kattaa paitsi visuaaliset elementit, myös muita osatekijöitä, jotka luovat tunnistettavan kuvan, auttavat tunnistamaan brändin ja erottumaan yrityksen ja sen tuotteen/palvelun joukosta.

Yrityksen visuaalinen ilme tai identiteetti on joukko visuaalisia elementtejä, jotka luovat tunnistettavuutta brändille. Sitä kutsutaan myös brändi-ilmeeksi tai yritysilmeeksi. Sen tarkoituksena on luoda visuaalinen kuva yrityksestä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, työntekijöiden ja potentiaalisten hakijoiden keskuudessa.

Brändäys

Brändäys on tärkeä osa yritysilmettä. Yhtenäisen tyylin ja muodon luominen eri yrityksen materiaaleille varmistaa, että yrityksen imago on johdonmukainen ja ammattimainen. Olipa kyse sitten verkkosivuista, sähköpostiviestinnästä, esitteistä tai pakkausmateriaaleista, jokainen elementti heijastaa ainutlaatuisuuttasi ja arvojasi.

Lisäksi yritysilme auttaa luomaan luottamusta asiakkaiden keskuudessa. Ammattimaisesti suunnitellut yrityksen materiaalit herättävät luotettavuuden ja korkean laadun tunteen. Optimaalinen värien, fonttien ja sommittelun yhdistelmä luo miellyttävän visuaalisen vaikutelman ja korostaa liiketoimintasi vakavamielisyyttä.

Älä unohda, että yritysilme auttaa myös erottautumaan markkinoilla. Luomalla ainutlaatuisen kuvan voit erottua kilpailijoista ja kiinnittää kohdeyleisösi huomion. Potentiaaliset asiakkaat tunnistavat yrityksesi helposti ja liittävät sen laatuun ja ammattimaisuuteen.

Jos haluat luoda uniikin kuvan yrityksellesi, ota meihin yhteyttä!

Kokenut suunnittelijoiden ja markkinoijien tiimimme tutkii yritystänne, sen arvoja ja tavoitteita, ja kehittää juuri teille sopivan yritysilmeen, joka täyttää odotuksenne täydellisesti.

Kirjoita meille

OTA YHTEYTTÄ

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.