FADS tietosuojaseloste

Keräämme tietoja, jotka annat meille, kun täytät lomakkeita verkkosivustollamme, mukaan lukien nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja muut tiedot, jotka voivat olla tarpeen palveluidemme suorittamiseksi. Voimme myös kerätä tietoja sivustomme käytöstäsi, kuten siitä, millä sivuilla vierailet ja mitä palveluita käytät.

Tietojen kerääminen

Käytämme meille antamiasi tietoja vain tilaamasi palvelun suorittamiseen, yhteydenottoihin tilauksesi osalta, palveluidemme parantamiseen ja asiakkaidemme tarpeiden parempaan ymmärtämiseen. Voimme myös käyttää tietojasi lähettääksemme sinulle mainossähköposteja ja tietoa kampanjoistamme, jos olet antanut siihen suostumuksesi.

Tietojen käyttö

Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin suojellaksemme tietojasi luvattomalta käytöltä, muuttamiselta, paljastamiselta tai tuhoamiselta. Edellytämme myös, että työntekijämme ja yhteistyökumppanimme noudattavat tätä tietosuojakäytäntöä ja tarjoavat samanlaisia suojatoimia tietojesi suojaamiseksi.

Tietojen suojaaminen

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä palveluidemme suorittamiseksi tai ellei laki tai oikeudenkäynti vaadi meitä tekemään niin. Saatamme myös jakaa tietoja kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat meille tukipalveluja liiketoimintaamme liittyen, kuten tietojen tallennuspalvelujen tarjoajille tai sähköpostipalveluille.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Voimme käyttää tietojasi lähettääksemme sinulle mainossähköpostia ja tietoa kampanjoistamme, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Voit milloin tahansa kieltäytyä vastaanottamasta näitä viestejä klikkaamalla missä tahansa viestissämme olevaa "poista tilaus"-linkkiä. Kunnioitamme valintaasi ja lopetamme mainossähköpostien lähettämisen.

Mainospostitukset ja tiedot kampanjoista

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöihimme. Jos teemme muutoksia, ilmoitamme sinulle päivitetyistä ehdoistamme.

Muutokset tietosuojakäytäntöihimme

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa tietosuojakäytännöstämme tai tietojesi käsittelystä, ota meihin yhteyttä verkkosivustollamme olevan palautelomakkeen kautta.

Yhteydenotto

Tämä tietosuojakäytäntö koskee FADS verkkosivustoa.

Etusivu